Verander je gedrag en bereik je doelen

Verander je gedrag en bereik je doelen

We kunnen ervan leren

Bijna dagelijks lees of hoor je dat het aantal mensen met een Burn-out stijgt. Eén op de zeven mensen lukt het om Burn-out te geraken en de leeftijd daarbij wordt als maar lager. Daar kunnen we natuurlijk ook van leren, het is goed om bij jezelf of de ander de signalen te herkennen. Lees meer over de Symptomen.

Hard werken biedt kansen

We zijn een hard werkend volkje daar is niks mis mee toch? Ik denk dat daar juist een mooie kans ligt om een Burn-out te voorkomen of ervan te herstellen. Als je zo goed bent in hard werken kun je die kwaliteit misschien ook inzetten om er wat anders mee te doen. Oké prima het werk is belangrijk voor je ga ervoor top! Werk je tegelijkertijd ook hard aan jezelf dan bereik je de top!

Prevent & Recover Burn-out Kit

Het is allemaal niet zo gek moeilijk om naast het dagelijkse harde werken ook wat anders te doen. Bijvoorbeeld als je een doorsnee werkdag neemt is de kans groot dat je voorafgaande aan je werkdag uit je bed stapt en aan het einde ervan er weer in klimt toch? Dan heb je al twee mooie kansen om met je dag ook wat anders te doen, stap niet zomaar even uit je bed en ga niet zomaar even slapen. Die twee momenten zijn namelijk ideaal om jezelf de hele dag te laten shinen en er aan het eind van de dag van te leren en jezelf te waarderen. Zo heb je door de dag heen diverse kansen om hard aan te werken. Ik heb die kansen vermeld in de Prevent & Recover Burn-out Kit.

Zorg dat je oefeningen kunt doen

In deze Blog zie je welke oefeningen de Prevent & Recover Burn-out KIT bevat. De oefeningen zijn gratis beschikbaar via de Ledenpagina van mijn Website NLP Coach Son. Dat is een afgeschermde pagina met gratis NLP Oefeningen speciaal voor Leden. Leden pagina. Ben je nog geen lid dan kun je je hier gratis aanmelden. Schrijf je in. 

Om je niet direct te overspoelen met informatie worden de oefeningen geleidelijk aan toegevoegd. De eerste oefening staat nu al voor je klaar.

En echt, als je de oefeningen dagelijks toepast blijf je die Burn-out voor of herstel je er weer snel van.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    NLP Coach Son